Cikkek
Néhány gondolat a csokoládéról

A csokoládét, valamint a kakaót ~ 3000 évvel ezelőtt már ismerték az ősi Mexikóban. Az indián kultúrákban magas rangú papok, uralkodók, hadvezérek fogyaszthatták az "istenek táplálékát", ugyanakkor a piacokon fizetőeszközként is használták.

Csokoládé
Bővebben...
 
Szaloncukor története

Jellegzetes karácsonyi csemege a szaloncukor, amelyből ma nagyon sokfélét vásárolhatunk. A szaloncukor híres mestercukrászok műhelyeiben született a múlt században, és csak nálunk maradt hagyományos ünnepi édesség. Ez a finomság otthon is elkészíthető.

Bővebben...
 
Csoki a betegség ellen

A fogyókúrák korát éljük, a csokoládé magas kalóriatartalma miatt a tiltott élelmiszerek listájára került. A szakemberek többsége szerint fogyasztása elhízáshoz vezet, más kutatók azonban azt bizonygatják, hogy fontos szerepet játszik a betegségek megelőzésében.

Bővebben...
 
Teák ajándékdobozban

Fedezze fel a teázás ősi gyökereit, szertartásait és hagyományait, amelyek lágyan körülvesznek minket!
Csodálkozzon rá, hány meg hány fajtáját és variációját termesztik szerte a világban. Ehhez mindent a kezébe adunk, hiszen ebben a kis dobozban megtalál egy teáskannát két teáscsészével, és teafüvekkel az útmutató mellett, amely tökéletes kalauz a tea szerelmeseinek.

Bővebben...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL